Evenimentul Zilei > Actualitate > După ce Stefanie Powers a făcut-o „zob” pe Meghan, fanii ducesei de Sussex au ieşit la atac
După ce Stefanie Powers a făcut-o „zob” pe Meghan, fanii ducesei de Sussex au ieşit la atac

După ce Stefanie Powers a făcut-o „zob” pe Meghan, fanii ducesei de Sussex au ieşit la atac

Fanii lui Meghan și-au exprimat indignarea pe Twitter după ce a fost criticată dur într-un interviu incendiar de către actriţa Stefanie Powers.

Actriţa a afirmat că Meghan „vrea să fie vedetă dar, îmi pare rău, nu este ceea ce ar trebui să facă”...continuând: „Rolul lui Meghan nu este acela de a fi o vedetă, ci să fie soţia lui Harry”, mai spunea acesta, potrivit Express.

Dar cel mai urât atac din partea lui Stefanie Powers a fost atunci când a afirmat că Meghan Markle nici nu este „o actriță grozavă”. Şi face referire la serialul american de succes „Costume” în care a jucat.

Iar Powers este cunoscută pentru rolul din serialul american „Hart to Hart”. Iar una dintre pasiunile sale este polo călare. Practic asta a dus la o prietenie strânsă cu prințul Charles.

Fanii lui Meghan au năvălit pe social media pentru a răspunde atacurilor actriţei

„Să vă faceți griji pentru propria viață în loc să o atacați pe Meghan”.

„Tu nu ești o actriță de pe lista celebrităţilor, așa că nu ar trebui să încerci să umbreşti cariera lui Meghan”.

Un alt utilizator a adăugat: „Cât de urât este să trânteşti lucruri despre Ducesa de Sussex, o persoană pe care nu aţi întâlnit-o niciodată”.

Altcineva a scris: „Ducesa nu a pretins niciodată că este o regină de la Hollywood”.

„A insulta pe soția fiului prințului Charles este practic un atac la întreaga Familie Regală”, a scris un alt comentator pe Twitter.

Dacă actriţa a dorit să iasă din conul de umbră, cu siguranţă a reuşit.  Dovada stă în faptul că de două zile a scos titluri în toate tabloidele britanice care, la rândul lor,  au contribuit la retragerea lui Meghan, pentru o perioadă, din viaţa publică şi îndatoririle pe care le are la Casa Regală.