Un ziar local a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere care o surprind pe femeie traversând o stradă din Bistrița. Nu este însă foarte clar dacă aceasta traversa regulamentar sau nu, însă cert este că Jenor Beudean frânează brusc pentru a o evita. Imediat, femeia lovește nervoasă mașina politicianului.

Jenor Beudean, membru PNL: „Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulţumească că a rămas cu viaţă, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliţia Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roşie şi lovirea autoturismului”.

Femeia însă susține contrariul: că Beudean circula cu viteză excesivă și a ignorat culoarea roșie a semaforului.

 

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: „Eu m-am speriat în momentul respectiv pentru că puteam să fiu accidentată şi din cauza asta am lovit cu piciorul maşina dânsului, abia l-am atins ca să vă zic aşa”.

După acest prim conflict, politicianul a pornit în urmărirea femeii.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată: „S-a dat jos din maşină şi fără să mai zică altceva m-a lovit direct peste faţă, m-a bruscat, mi-a rupt hainele şi m-a agresat verbal. Doar îmi spunea că maşina lui e o maşină foarte scumpă şi că eu nu ştiu câţi bani a dat dânsul pe maşină şi îşi continua gesturile sălbatice pe care le-a pus în aplicare”.

 

În ciuda imaginilor care relevă cât se poate de clar comportamentul agresiv al politicianului față de femeie acesta neagă vehement acuzațiile aduse.

Jenor Beudean, membru PNL: „Am invitat-o să mergem la Poliţie, dar starea ei agresivă, mi-a dat peste mâini, mi-a căzut telefonul jos, mi-a spart ecranul. Ne-am îmbrâncit unul pe celălalt acolo, puneţi-vă în situaţia mea două – trei secunde”.

După ce pozele postate de soţul femeii au devenit virale, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat că liberalul va fi exclus din partid.

Jenor Beudean, membru PNL: „Cred că doamna Gorghiu s-a grăbit puţin şi pe mine sincer m-a dezamăgit hotărârea dânsei de a se pronunţa înainte să vadă probele. Ştiţi că incidente din acestea în trafic avem fiecare dintre noi, poate zilnic, nu trebuie să facem din asta un capăt de ţară. Nu este nici dare de mită, nici nu am omorât, nici nu am rănit pe nimeni”.