Evenimentul Zilei > Monden > După 15 ani, dr. Alex Karev părăsește Anatomia lui Grey!
După 15 ani, dr. Alex Karev părăsește Anatomia lui Grey!

După 15 ani, dr. Alex Karev părăsește Anatomia lui Grey!

„Am sperat să îmi diversific cariera în privința rolurilor pe care le interpretez și... acum a sosit vremea!”, a declarat Justin Chambers, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai serialului fenomen Anatomia lui Grey, care se difuzează pe micile ecrane de 15 ani.

Dr. Alex Karev a fost de la început, din primul episod difuzat în urmă cu 15 ani. Acum, acesta își ia rămas bun de la culoarele spitalului „Grey Sloan Memorial”, anunțându-și ieșirea din scenă în cel de-al 16-lea sezon. Primul sezon difuzat de ABC a fost în 2005, iar de atunci, generații de medici, dar și amatori de genul acesta de serial, au urmărit cu sufletul la gură fiecare mișcare a eroilor în halate albe.


„Nu există niciodată un moment bun de a-ți lua rămas bun de la un serial și un rol care a definit foarte multe aspecte din viața mea în ultimii 15 ani”, a spus Chambers. „Dar de ceva vreme tot sper să-mi diversific actoria, să fac alte alegeri în carieră. Și, acum că împlinesc 50 de ani, mă simt binecuvântat să o am pe incredibila mea soție și cei cinci copii minunați ai noștri, și știu că acum e timpul să fac această schimbare!”, a mai spus „Dr. Alex Karev”.