Ilie Lazăr, fost atacant al echipei Gloria Bistrița, a povestit ce dueluri aprige avea cu regretatul Didi Prodan, în Liga I, atunci când fundașul evolua la Steaua. Se juca fără menajamente și Lazăr și-a amintit cum l-a pus la respect pe internaționalul român.

„Era o luptă în permanență între mine și Didi Prodan, Dumnezeu să-l ierte. Am devenit prieteni după o bătălie pe teren. Pentru că eu mă mișcam tot timpul, voia să mă prindă undeva, să mă localizeze. În momentul în care mă prindea, îmi făcea o capsă, o pișcătură, sub coaste. Mă prindea de carne și durea de parcă te injecta cineva. Era ca un șoc.

Mi-a făcut asta, apoi faza ne-a dus în zone diferite ale terenului”. Când ne-am regăsit, i-am zis: “Dacă mă mai atingi, îți rup un deget!”. La următoarea fază, a vrut să mă lovească, l-am blocat și i-am pus mâna pe un deget, apoi i l-am răsucit rapid. A căzut de durere.

De acolo, a început un mic scandal. M-a înjurat și am sărit la bătaie în timpul meciului. Când am văzut că vine spre mine, într-un gest de nebunie i-am făcut o lovitură de karate cu piciorul de sus până jos, i-am făcut semne pe gât ca trei gheare de urs cu crampoanele. I-am rupt și tricoul. Ca să pice, i-am pus și mâna în gât. A leșinat, s-a dus jos. Arbitrul nu a văzut”, a povestit Ilie Lazăr la GSP Live.