După evoluția emoționantă a concurenților Ana Vișan și Bogdan Iacob, părerile juraților au fost foarte diferite. Dacă Andi Moisescu a fost încântat de dansul celor doi, Mihai Petre nu a fost deloc impresionat, acordând un „nu” hotărât.

„Îmi place că sunteți expresivi și îmi place povestea asta, nu pot să trec peste ea, iar acum, nu știu cum o să fie interpretată chestia asta, dar e diferența destul de mare între voi, în dans, ca pregătire tehnică și chiar fizică.

Pentru mine dansul în pereche trebuie să fie echilibrat, adică nu mi se pare bună o pereche în care fata e foarte bună sau băiatul e foarte bun. Pentru mine, o pereche e o pereche. Asta e, mi s-a părut ea mai bună. Eu iubesc dansul în pereche și ideea de pereche și de comunicare perfectă. Azi e NU, îmi pare rău”, le-a spus Mihai Petre la final.

Replica lui Andi Moisescu

„O să vă rog să-mi permiteți să-i spun ceva colegului meu, Mihai, băi dar chiar nu glumesc acum. Deci l-am ascultat cu atenție. Băi, vorbește atât de frumos de dans, vă jur, eu dacă eram Elvira îl luam de bărbat!”, a fost replica lui Andi Moisescu pentru Mihai Petre.

„Eu dacă eram Olivia, eu îl luam de bărbat”, i-a răspuns Mihai Petre

Ea coregraf și profesor de dans contemporan, el actor, s-au cunoscut pe scena teatrului, iar de șase ani formează un cuplu solid, motiv pentru care Bogdan s-a apucat de dans, potrivit dcnews.ro