Dublă performanţă pentru cel mai mare hotel de cinci stele din România

Dublă performanţă pentru cel mai mare hotel de cinci stele din România

La doar câteva luni de la deschiderea oficială, Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a obţinut două performanţe remarcabile: a fost desemnat “Proiectul Hotelier al anului 2008” în sudestul Europei şi a fost inclus în categoria “Brands to Watch” din cadrul prestigiosului program Superbrands România.

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a fost desemnat câştigător la categoria “Proiectul Hotelier al anului 2008” în cadrul Southeastern European Real Estate Awards, gală organizată recent de portalul de informaţii şi analize imobiliare EuropaProperty. Criteriile luate în considerare de către juriul format din 27 de specialişti în domeniu au fost succesul comercial, contribuţia la satisfacerea nevoilor pieţei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite şi durabilitatea clădirii. Prin premiul obţinut, Radisson SAS s-a alăturat altor 12 companii cu rezultate de excepţie şi proiecte de succes din domeniul imobiliar în sud-estul Europei, care au fost distinse în cadrul galei SEE Real Estate Awards.

Hotelul Radisson SAS s-a remarcat nu doar ca un proiect imobiliar de excepţie, ci şi prin modul în care s-a impus ca brand pe piaţa românească. Acest lucru i-a adus includerea în Programul Business Superbrands România la categoria “Brands to Watch”, care atestă debutul remarcabil al unor branduri intrate recent în România, evoluţia ulterioară pe piaţă a acestora urmând să fie în atenţia Programului Business Superbrands.

Trofeul „Brands to Watch” a fost înmânat directorului general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti în cadrul Galei Business Superbrands, care a marcat încheierea celei de-a doua ediţii a Programului Business Superbrands România şi lansarea celui de-al doilea volum al cărţii Business Superbrands pentru România, care include branduri de top din domenii şi industrii reprezentative pentru piaţa românească, printre care şi hotelul Radisson SAS.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Deşi am intrat pe piaţă de mai puţin de un an, ne mândrim să ne numărăm în momentul de faţă printre liderii industriei ospitalităţii din regiune. Această poziţie este confirmată şi de cele două prestigioase distincţii obţinute, care ne onorează şi constituie o motivaţie în plus pentru a ne menţine standardele de excelenţă atât ca proiect imobiliar cât şi ca brand hotelier de prestigiu”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti.

Radisson SAS din Bucureşti este cel mai mare hotel de cinci stele din România şi cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul face parte din reţeaua Radisson SAS Hotels & Resorts, brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial în domeniul hotelier.

*Materialele apărute în această secţiune reprezintă conţinut publicitar.