Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramă pe aeroportul Otopeni! Medicii nu au mai putut face nimic
Dramă pe aeroportul Otopeni! Medicii nu au mai putut face nimic

Dramă pe aeroportul Otopeni! Medicii nu au mai putut face nimic

Un înalt funcționar suedez, Ake Goransson, în vârstă de 61 de ani, a decedat, în noaptea de 30 spre 31 decembrie, la cabinetul medical de pe Aeroportul Otopeni. Medicii au anunțat drept cauza a morții, un accident vascular cerebral (AVC).

Presa suedeză titrează că Goransson conducea Agenția Guvernamentală de Sprijin al Comunităților Religioase, instituție aflată în subordinea Ministerului Culturii de la Stockholm.

„Am fost cu toții șocați, pentru că șeful nostru nu era în vârstă. Suntem doar zece oameni în agenție și ne cunoaștem bine, suntem prieteni între noi. Șefului îi plăcea să călătorească, nu știu să fi avut probleme mari de sănătate. Îi plăcea munca la agenție, avea o relație bună cu toate cultele, avea multă experiență”, a declarat directorul adjunct al agenției, Asa Hole, pentru Expressen.

Deși cauza probabilă a morții este un AVC, un procuror al Departamentului de Crimă Organizată și Criminalitate Transfrontalieră a spus că informațiile privind moartea lui Goransson „sunt foarte puține”, fiind așteptate lămuriri de la colegii români, titrează Antena3.