Alin, iubitul artistei, este internat la Spitalul Floreasca şi are 75% din suprafaţa corpului, arsă.

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu pe contul ei de socializare.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că un bărbat stropeşte cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi persoanele care trec prin zona respectivă.

Mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri s-au deplasat la faţa locului, au intrat în apartamentul în care se afla bărbatul, situat la etajul doi al blocului, şi l-au imobilizat.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost dus la sediul Poliţiei.

„În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit cancan.ro