Evenimentul Zilei > Monden > Drama Oanei Radu. Medicii au decis să îi taie un picior!
Drama Oanei Radu. Medicii au decis să îi taie un picior!

Drama Oanei Radu. Medicii au decis să îi taie un picior!

După ce în urmă cu câteva zile, iubitul artistei Oana Radu a fost stropit cu benzină de către un individ din Craiova şi i s-a dat apoi foc, starea de sănătate a acestuia nu este deloc bună. Medicii au dat o veste foarte tristă, şi anume, pentru ca bărbatul să trăiască, trebuie să i se amputeze un picior.

Alin, iubitul artistei, este internat la Spitalul Floreasca şi are 75% din suprafaţa corpului, arsă.

„Este tragic. Trăiesc cea mai grea prioadă din viaţa mea. Nu cred că va exista vreodată ceva mai greu de atât. Trăiesc o tragedie, un coşmar. Se pare că îi vor amputa un mebru inferior. Nu mă interesază, vreau doar să trăiască, să fie bine. El este la spitalul Floreasca, este îngrijit foarte bine. Când spuneţi o rugăciune, vă rog să spuneţi şi pentru el. Îmi doresc doar să-şi revină şi să vină acasă pentru că mereu m-a susţinut”, a spus Oana Radu pe contul ei de socializare.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că un bărbat stropeşte cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi persoanele care trec prin zona respectivă.

Mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri s-au deplasat la faţa locului, au intrat în apartamentul în care se afla bărbatul, situat la etajul doi al blocului, şi l-au imobilizat.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost dus la sediul Poliţiei.

„În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit cancan.ro