Initial, s-a anuntat ca barbatul a decedat în urma impactului, însa, în urmă cu câteva ore, primarul din Gorj a venit cu detalii despre starea barbatului. Acesta se află în acest moment în comă indusă. 

 

Potrivit Mediafax, sora românului declarat mort la Genova, dar care e viu, declară că este ultima persoană care a vorbit cu bărbatul şi că acesta avea o stare proastă, nu se simţea bine. Cei doi au avut o soră care a murit la 23 de ani lovită de fulger.

„O să ajungă şi soţul meu la spital. A plecat din Franţa. Ştim că este în comă indusă, de gradul IV, doctorii au spus de două săptămâni în care sperăm să-şi revină, să deschidă ochii, deşi există riscul de a rămâne o legumă. N-am putut să-i spun mamei, mai am o soră care a murit trăsnită în urmă cu 18 ani şi e un şoc pentru mama. Sora avea 23 de ani, a murit trăsnită, a rămas o fetiţă de un an şi două luni. A fost o perioadă grea”, a declarant sora românului care fusese declarat mort din greşeală.

Femeia spune că a vorbit cu fratele ei cu o jumătate de oră înainte de prăbuşirea podului.

 

„M-a sunat, m-a întrebat dacă suntem bine acasă, i-am spus că toată lumea e bine şi mi s-a părut un pic ciudat în voce, l-am întrebat ce este cu el şi mi-a spus că are o stare proastă, ciudată”, a adăugat femeia.