Evenimentul Zilei > Social > Sute de copii s-au bucurat de un spectacol de dans și muzică, momente interactive și surprize dulci la Dragonul Roșu
Sute de copii s-au bucurat de un spectacol de dans și muzică, momente interactive și surprize dulci la Dragonul Roșu

Sute de copii s-au bucurat de un spectacol de dans și muzică, momente interactive și surprize dulci la Dragonul Roșu

Sute de copii din Bucureşti au sărbătorit Ziua Copilului în cadrul unui eveniment organizat în incinta Centrului Comercial Dragonul Roşu Oriental. Într-un decor de poveste vesel și colorat, copiii s-au bucurat de jocuri distractive, concursuri amuzante cu premii și multe surprize dulci. Timp de trei ore, cei mici au cântat, au dansat și s-au întrecut în jocuri antrenante alături de animatori și de MC-ul evenimentului.

Cadouri, concursuri și jocuri antrenate

Pentru că în această zi sărbătorim inocența copilăriei, bucuria jocului, libertatea de mișcare și energia, toti copiii au avut parte de concursuri cu multe premii dar și de un spațiu special de joacă care le-a stimulat imaginatia si spiritul de competitie. Astfel, au fost pregătite mai multe zone speciale de joacă și distracție cu tobogane și trambuline gonflabile, saltele de țopăit și spații de cățărat.

Spectacol antrenant susținut de Alina Sorescu și  trupa ei, "Picii lu' Soreasca"

Cel mai așteptat moment al evenimentului a fost concertul extraordinar al Alinei Sorescu alături de membrii Atelierului de Muzică pentru Copii, "Picii lu' Soreasca", solista interpretând cu această ocazie cele mai cunoscute melodii ale sale dar și unele în premieră – spectacolul fiind dedicat noului său album lansat pe 1 iunie, "Cântăm cu Alina".

Trupa AS – un spectacol plin de talent, frumusețe si energie

Evenimentul s-a încheiat în forță cu o serie de momente de dans interpretate cu energie și pasiune de copiii din Trupa de dans AS.  Înființată în cadrul Palatului Național al Copiilor din București, sub coordonarea Monei Teodorescu, care este si coregrafa grupului, Trupa AS constituie una dintre cele mai premiate formații de dans modern și tradițional din România care a performat inclusiv la Moscova, pe scena Balsoi Teatr (Teatrul Mare).

 

O amintire de neuitat de Ziua Copilului

Fundația Alinare, recunoscută pentru pentru proiectele care au ca scop sprijinirea familiilor cu posibilităţi financiare reduse, a participat la eveniment alături de un grup de aproximativ 25 de copii defavorizați care s-au bucurat de momentele vesele din timpul evenimentului, s-au jucat, au primit cadouri și au plecat cu o amintire de neuitat de Ziua Copilului.

 

Dragonul Rosu este unul dintre cele mai importante centre comerciale din Bucuresți, un reper al orașului, spațiul unde în fiecare zi circulă mii de clienți și comercianți. De Ziua Copilului, ne-am dorit să transformăm pentru Dragonul Roșu Oriental într-un loc de poveste pentru a sărbători alături de cei mici bucuria copilariei. Este un eveniment de tradiție pe care îl organizăm în fiecare an. Ca de fiecare dată, am avut alături de noi artiști talentați, nenumărate surprize și cadouri pentru cei prezenți” a declarat Ecaterina Vanea, director general al Complexului Comercial Dragonul Roșu, membru al grupului de firme Niro Investment.

 

 

***

 

 

Despre Niro Investment Group

 

Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000mp, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante si hoteluri celebre asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia și construcția unui nou hotel premium în București, situat pe blv. Expoziției care va fi deschis sub brandul internațional Swissôtel până în anul 2021. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați nirogroup.ro.