Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta, declară că „mai devreme vreme sau mai târziu, toți cei care și-au pus semnătura pe aceste documente (…) vor răspunde civil și penal pentru faptele lor”.

” “HOTIE PANA LA CAPAT” – au promis Dragnea si gasca lui “sponsorilor” din afara tarii / si se tin de cuvant !

Hotararea de Guvern privind functionarea Fondului Suveran a fost publicata intre Craciun si Revelion – “de Sarbatori ca hotii”!

Eu sunt insa convins ca, mai devreme sau mai tarziu, toti cei care si-au pus semnatura pe aceste documente prin care poporul roman este jefuit de tot ce a mai ramas din avutia sa ( peste 15 miliarde de euro) vor raspunde civil si penal pentru faptele lor criminale! Si chiar daca Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic – nu trebuie sa creada ca la inchisoare vor merge doar “trepadusii” lor!

Acum nu le este frica de justitie si de oameni ! Trebuie neaparat sa vanda cat mai urgent actiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Transgaz, Transelectrica si tot ce a mai ramas in proprietatea Statului Roman !!! Fara niciun control public, fara Parlament, Curte de Conturi sau procedura transparenta!

Chiar daca legea de infiintare a Fondului a fost declarata neconstitutionala de catre CCR – chiar daca au primit clar avertisment de la Comisia Europeana ca nu se pot face vanzari netransparente / chiar daca au adus specialisti din Polonia si Norvegia care sa le spuna clar ca NU asa se face un Fond Suveran!

Oare Dragnea, Valcov si Teodorovici s-au inspirat din Fondul Suveran al Botswana?!?

http://www.bankofbotswana.bw/content/2009103013033-pula-fund

In acest Fond Suveran al Romaniei nu baga nimeni bani privati – toti sunt de la Buget si de la companiile de Stat ( cine e nebun sa isi dea banii sa ii fure gasca lui Dragnea)!

Conducerea Fondului decide ce vinde, cui si cu ce pret – este formata din niste oameni numiti de Guvern pentru 18 luni ( nici nu au precizat in HG ce se intampla dupa 18 luni – pe ei oricum nu ii mai intereseaza!).

PRO Romania va lupta cu toate mijloacele posibile pentru a salva companiile nationale romanesti din ghearele acestor hoti internationali!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Te-ar putea interesa și: