Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea a luat o decizie de URGENȚĂ! VIITORUL României pare DECIS
Dragnea a luat o decizie de URGENȚĂ! VIITORUL României pare DECIS

Dragnea a luat o decizie de URGENȚĂ! VIITORUL României pare DECIS

PSD și Liviu Dragnea încearcă să găsească soluții după ce președintele României a refuzat propunerile partidului de la putere pentru două pofrtofolii.

Lia Olguța Vasilescu a fost remaniată de la Ministerul Muncii și propusă la Ministerul Transporturilor, dar a rămas în afara Guvernului. Asta pentru că Iohannis a semnat doar decretul de remaniere, nefiind de acord cu noul portofoliu propus de PSD pentru fostul edil din Bănie.

PSD și-a băgat oamenii în ședință, iar Liviu Dragnea a ales cine o să ia unul dintre cele mai importante portofolii din guvern. Conform Digi 24, propunerea cu care partidul va merge, și pe care Klaus Iohannis nu mai are voie, conform CCR, să o refuze, este în persoana senatorului Dragoș Benea.

Benea este șeful PSD Bacău și are 42 de ani, fiind membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Estonia, Republica Lituania și Regatul Țărilor de Jos (Olanda).

Benea este face parte din grupul din PSD care se ocupă de „gestiunea resursei umane” și urmărirea a îndeplinirii programului de guvernare, alături de alți lideri consacrați ca Doina Pană, Marian Oprişan, Niculae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.