Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea dă LOVITURA pe PLAN INTERNAȚIONAL. Trump îl VREA la Washington, în ZI de SĂRBĂTOARE. News alert
Dragnea dă LOVITURA pe PLAN INTERNAȚIONAL. Trump îl VREA la Washington, în ZI de SĂRBĂTOARE. News alert

Dragnea dă LOVITURA pe PLAN INTERNAȚIONAL. Trump îl VREA la Washington, în ZI de SĂRBĂTOARE. News alert

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovituă pe plan internațional. Se pare că acesta fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington.

. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump. Dragnea va fi opaspetele lui Trump în perioada 5-8 februarie.

„În fiecare an, preşedintele Statelor Unite şi membrii ai Congresului se alătură altor oficiali guvernamentali, lideri din Statele Unite, comunităţii diplomatice şi prietenilor, asemenea dumneavostră, din mai mult de 140 de ţări, pentru a împărtăşi spiritul prieteniei prin rugăciune şi mulţumire. Această adunare este un moment în care lăsăm deoparte diferenţele dintre noi şi încercăm să construim relaţii personale şi să consolidăm legăturile internaţionale prin dragostea noastră faţă de Dumnezeu şi grija faţă de alţii”, se arată în invitaţia transmisă liderului PSD, semnată de foştii parlamentari americani Mark L. Pryor şi Zach Wamp, în numele Comitetului de organizare.