Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea: PSD o susţine 100% pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei
Dragnea: PSD o susţine 100% pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

Dragnea: PSD o susţine 100% pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

PSD îşi reafirmă sprijinul total pentru candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei şi respinge categoric toate încercările de dezinformare din ultimele zile cu privire la acest subiect, a precizat, marţi, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, iar susţinerea sa nu a fost niciun moment pusă în discuţie în interiorul partidului. Toţi membrii PSD o susţin 100% pe Gabriela Firea în competiţia electorală pentru Capitală. Totodată, PSD respinge încercările de politizare a campaniei pentru municipiul Bucureşti, prin care se doreşte deturnarea atenţiei de la problemele de fond ale bucureştenilor de care ar trebui să se ocupe viitorul primar al Capitalei. PSD consideră că bucureştenii s-au săturat de astfel de speculaţii politice, care nu răspund în niciun fel la temele prioritare din municipiul Bucureşti", a precizat Dragnea, într-un comunicat remis Agerpres.

El a subliniat că PSD respinge astfel de abordări şi consideră că şi ceilalţi candidaţi înscrişi în competiţia pentru Capitală "ar trebui să urmeze exemplul Gabrielei Firea şi să vorbească mai mult despre soluţiile simple şi concrete care pot răspunde la problemele din viaţa de zi cu zi a bucureştenilor".