"Am venit aici să spunem țării noastre cât de mult o iubim și să-i oferim un președinte demn de ea și sper că în noaptea de 16 noiembrie, după ce numărăm toate voturile, să putem spune cele 3 cuvinte: Victor Ponta — președinte. Suntem pe arena echipei naționale, arena României, unde românii au jucat mereu acasă, aici începem campania electorală și de data aceasta vom juca la noi acasă, nu mai jucăm în deplasare, cum am jucat la Referendum, vom juca la noi, unde Victor Ponta va câștiga la vot și nu la masa verde, acum vine revanșa celor 7,4 milioane de români", a spus Dragnea.

El a adăugat că, împreună cu cei din tribune, a mai văzut aceeași imagine, în 2012, când s-au lansat candidații la alegerile parlamentare.

"Și acum suntem la fel de mulți, asta înseamnă că suntem o familie mare, care știe să se adune când istoria cere să fie schimbată. Suntem buni pentru că suntem uniți și suntem aici pentru România, să-i arătăm dragostea noastră, grija noastră, să-i spunem că cel mai mare, cel mai puternic, cel mai vizionar partid din România este îndrăgostit de țara lui. În spate avem multe victorii politice, în față avem o victorie națională. Am pornit într-o călătorie fără egal și care nu are drum de întoarcere. Țara noastră a fost puternică, când românii au fost uniți în jurul marilor proiecte naționale. Este timpul să scriem o nouă pagină în istoria noastră, să ieșim din epoca dezbinării și să dăm țării un altfel de președinte. România are nevoie de un președinte care să știe cum se conduce o țară, un președinte român pentru români care să știe să unească o țară", a adăugat Liviu Dragnea.