Liviu Dragnea a ținut să adreseze un mesaj împăciuitor pentru membrii PSD, dar mai ales pentru Gabriela Firea. Acesta a declarat că îl interesează ca toți cei care și-au uat angajamente să le ducă până la capăt.

„Haideți să uităm toate supărările și toate divergențele care au existat. Oameni buni, stimați colegi, deasupra oricărui orgoliu rănit, deasupra oricărei supărări, poate îndreptățite, este destinul acestei națiuni. Ce se întâmplă la Ilfov contează, ce se întâmplă la Galați, Giurgiu, contează. Forța acestui partid este dată de două lucruri: de oamenii care l-au susținut mereu și de unitatea partidului. 

Au încercat cu orice să ne dezbine, să impună pe unii împotriva altora. Poate și eu am greșit în relația cu Gabi Firea, poate oi fi greșit. Poate și ea a greșit. Nu știm, dar eu spun a mia oară că pe mine mă interesează că toți cei care am fost, care suntem și care ne-am luat niște angajamente, să le putem duce la capăt. Este peste orgoliile noastre. Cei care sunt sinceri, care vor să înțeleagă asta, îi aștept cu brațele deschise.”, a spus Dragnea la Snagov.

 

Te-ar putea interesa și: