Indiscutabil, Complotul din PSD e mafiot. E însă și securistic?! România lui Cristoiu

Într-o postare pe Facebook, Andronic analizează efectele documentului care a devenit recent o armă grea în strategia celor care nu-l mai doresc pe Dragnea la conducerea PSD.

„Cred că acesta este începutul sfârșitului pentru Liviu Dragnea. 

Scrisoarea Celor Trei sau Lovitura pe care o primește Liviu Dragnea nu vine din partea Statului Paralel, aka Mihai Tudose sau Victor Ponta. Vine din partea a doi lideri politici grei: Paul Stănescu și Gabriela Firea. Plus Țuțuianu pe coadă.

ÎN PSD, un greu are SCRISOAREA SCRISORILOR: „Vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni” RĂZBOI LA ALT NIVEL. News alert în politică

Ceea ce estimam că se va întâmpla, pierderea puterii în PSD de către Liviu Dragnea, devine o realitate palpabilă. 

Poate că va trece peste CEx de vineri, dar la următorul îi va fi din ce în ce mai greu. 

Plus că în perioada următoare se vor alinia o grămadă de parlamentari și organizații, care se pot constitui într-o dizidență reală în PSD. Și în Parlament. Mai ales că acum au doi lideri greu de contestat.

Iliescu nu-l mai vrea pe Dragnea? SEMNELE ŞI ATACUL care dau de gândit. SE FACE ROCADA la vârful PSD? Breaking news în politică

Cel mai bine gândit/pervers demers din scrisoare este modul în care sunt asumate toate temele promovate de Liviu Dragnea, dar despre care se spune că nu se pot realiza din vina lui Liviu Dragnea. De la lupta cu Statul-Paralel până la amnisitie și grațiere.

Un al doilea element este propunerea ca Viorica Dăncilă să devină președinte interimar. Oare se întrevede și aici faptul că Dăncilă s-a săturat să-l tot sune pe Dragnea la fiecare mișcare. 

Vom vedea în zilele următoare, dar cam asta este analiza la cald”, a fost mesajul lui Dan Andronic după scrisoarea deschisă adresată lui Liviu Dragnea.

EXCLUSIV EvZ. „STRUCTURILE de CONDUCERE din PSD NU mai FUNCȚIONEAZĂ”. Ecaterina Andronescu acuză DICTATURA unui „GRUP RESTRÂNS” în partid

Te-ar putea interesa și: