Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, dat jos de foștii colegi! Fostul șef al PSD a fost scos din sediu
Dragnea, dat jos de foștii colegi! Fostul șef al PSD a fost scos din sediu

Dragnea, dat jos de foștii colegi! Fostul șef al PSD a fost scos din sediu

Imagini cu fostul președinte al social-democraților erau atârnate peste tot în clădirea din Kiseleff, dar acestea au dispărut subit în ultimele zile. Centrul de presă, acolo unde imaginea lui Liviu Dragnea apărea cel mai des, a fost băgat în renovare.

Mandatul lui Liviu Dragnea în fruntea PSD a semănat mai mult cu o dictatură. Dacă din exterior veneau informații nenumărate în acest sens, vocile venite din interiorul partidului îl susțineau fără tăgadă pe fostul președinte. Erau însă niște voci false dacă ne raportăm la realitatea actuală, pentru că, după dispariția prematură din libertate a lui Dragnea, odată cu intrarea sa la închisoare, el a dispărut total și… de pe pereții partidului. Cam aceeași reacție pe care au avut-o și instituțiile din România după Revoluția din 1989 cu pozele lui Nicolae Ceaușescu.

Concret, de-a lungul anilor, Liviu Dragnea a încurajat un cult al propriei personalități, iar unul din semnele care indicau acest comportament erau numeroasele tablouri atârnate de pereții sediului PSD din Kiseleff care-l înfățișau în diferite ipostaze. Acum, acestea au dispărut, în frunte cu cele din centrul de presă, care a fost subit băgat în renovare, semn că pesediștii vor să se detașeze cât mai rapid de imaginea de partid-breloc al conducătorului și vor să-l trimită pe Dragnea cât mai adânc în cartea de istorie a partidului.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.