El a negat că Florian Coldea este consilierul său si a adăugat că Florian Coldea l-a „condamnat de trei ori” prin influențarea completelor de judecată.

„Florian Coldea m-a condamnat de 3 ori. Deciziile Completelor au fost influentate de domnul general Coldea, Iar presiunile asupra completului au fost facute de Pahontu. Ce dracu, cum sa ma sfatuiesc cu Satana, asta e unul dintre cei 3 oameni care au distrus Romania”.

Recent, fostul premier Victor Ponta s-a întâlnit cu Florian Coldea la evenimentul în care prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans, a primit distincția de Doctor Honoris Causa. 

Victor Ponta a declarat ulterior că i-a rugat pe Florian Coldea să îi ofere fotografiile cu Liviu Dragnea „de la tăiatul porcului”.

”L-am rugat dacă îmi dă pozele când tăia Dragnea porcul. ”Bă, îmi dai pozele cu Dragnea, de la tăiatul porcului?”. Și a zis da. Acum aștept. Foarte sincer. El a zis da, a râs. I-am zis dacă mai ține minte când i-a dat Dragnea cele 8 Opus One și dacă mai are vreunul, să îmi dea și mie. A fost invitatul SNSPA.

Coldea nu mi-a făcut deloc bine. Poate unii voiau să ne dăm niște capete în gură. Nu ne-am mai întâlnit, de la prezidențiale.”, a declarat Victor Ponta.