Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea transmite un avertisment de ultim moment: „Atunci mai bine să plece acasă”
Dragnea transmite un avertisment de ultim moment: „Atunci mai bine să plece acasă”

Dragnea transmite un avertisment de ultim moment: „Atunci mai bine să plece acasă”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avertizat autoritățile de resort, miercuri, să creeze un sistem prin care să interzică introducerea în România a fructelor și legumelor de contrabandă.

„Transmit un ultim avertisment celor de la Autoritatea Sanitar Veterinară, celor de la Protecţia Consumatorului, Antifrauda şi Vămile: Dacă într-un timp foarte scurt nu vor reuşi să realizeze un sistem prin care în România să nu mai intre marfă de contrabandă, mă refer în special la legume şi fructe, dacă nu vor fi in stare să analizeze fiecare fruct şi fiecare legumă, să nu mai intre ceva nesănătos, atunci mai bine să plece acasă sau de unde au venit. 

Trebuie să încetăm să reuşim să nu mai existe în România acest standard dublu – şi anume roşiile bune se păstrează pentru ţările din vest, iar în România vin roşiile proaste şi nesănătoase. Şi e valabil pentru orice legumă sau fruct care intră în această ţară”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, „românii merită mai mult„. „Şi pentru asta, o să facem absolut tot ceea ce este necesar cu cei care sunt în funcţii acum sau cu ceilalţi care vor veni după ei, dacă cei care sunt în funcţii acum nu înţeleg care este uriaşa lor responsabilitate la care s-au angajat”, a adăugat liderul PSD.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: