Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea a mai încasat un şoc la Rahova! Marele rival de dincolo de gratii a lovit
Dragnea a mai încasat un şoc la Rahova! Marele rival de dincolo de gratii a lovit

Dragnea a mai încasat un şoc la Rahova! Marele rival de dincolo de gratii a lovit

Liviu Dragnea n-are deloc linişte la Penitenciarul Rahova şi acum a fost atacat de un mai vechi rival de-al său, Robert Negoiţă.

Negoiţă, care până la alegerile locale din toamnă încă este primarul Sectorului 3, a anunţat că face un pas în spate şi renunţă la lupta pentru un nou mandat.

Conform acestuia, de vină ar fi „moştenirea” lăsată de Liviu Dragnea în partid, aspect peste care simte că pur şi simplu nu mai poate trece.

Negoiţă susţine că nu poate fi implicat în viitoarele alegeri locale alături de nume precum Viorica Dăncilă, despre care susţine că a adus ruşine partidului.

Mai mult, edilul Sectorului 3 susţine că „epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România”, dar răbdarea lui a ajuns la final.

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărui ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol.

Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.

Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda Stăpânului.

Aceste personaje au reușit, ulterior dispariției jupânului Dragnea, performanța istorică de a propune și susține un personaj ca Viorica Dăncilă ca reprezentant PSD în cursa pentru cea mai înaltă funcție publică din România, cea de președinte al țării.

O nouă rușine, fără precedent în istoria partidului.

După acest fiasco, previzibil pentru orice om de bun simț, PSD-ul arată că este o structură mult prea slăbită de aceste căpușe care parazitează corpul gazdă, sugându-i orice urmă de vitalitate și ținându-l captiv în vremuri trecute.

Acești paraziți se știu foarte bine. Despre ei am vorbit și în trecut, dar, din nefericire, ei par că înving trecerea timpului și rămân să sugă sângele acestui partid, cred eu, până la moartea organismului gazdă…

Ar fi nedrept să nu vorbesc, în încheiere, și despre actualul președinte al partidului, Marcel Ciolacu.

Nu am uitat, Marcel, că ai fost printre puținii care au avut curajul ca, în cea mai neagră perioadă a dictaturii Dragnea, să-și pună semnătura pe documentul prin care ceream excluderea din partid a Stăpânului.

Nu am uitat momentele, multe la număr, în care ai dat dovadă de caracter și diplomație și sunt convins sută la sută de bunele tale intenții în ceea ce privește viitorul PSD.

Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ți dai seama de forța și de perenitatea acestor căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul.

Îți apreciez dorința de a încerca reformarea acestui partid și vocația de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.

Nu te supăra pe mine, pur și simplu nu mă mai regăsesc alături de oamenii despre care am făcut vorbire în rândurile de mai sus, nu pot veni să fac echipă cu astfel de oameni (inclusiv echipa de la București).

Ar însemna să renunț la tot ceea ce am susținut și la toată lupta pe care am dus-o în ultimii ani.

Asta nu înseamnă că, deși drumurile noastre se despart, nu-ți doresc succes, iar posibila ta victorie și implicit o reformare a partidului, va fi și pentru mine o reparație morală a ultimilor ani petrecuți în PSD”, a scris Robert Negoiţă pe Facebook.

explicaţie foto: Marcel Ciolacu şi Liviu Dragnea, actualul preşedinte (interimar) şi fostul preşedinte al PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: