Evenimentul Zilei > Actualitate > ȘTIRE-BOMBĂ în SHOWBIZ. Au anunțat că vor deveni PĂRINȚI. FERICIRE fără margini în FAMILIA celebrului CUPLU
ȘTIRE-BOMBĂ în SHOWBIZ. Au anunțat că vor deveni PĂRINȚI. FERICIRE fără margini în FAMILIA celebrului CUPLU

ȘTIRE-BOMBĂ în SHOWBIZ. Au anunțat că vor deveni PĂRINȚI. FERICIRE fără margini în FAMILIA celebrului CUPLU

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt foarte fericiți, deoarece vor avea un copil. Artistul va deveni tătic pentru a doua oară, el mai având o fiică, de vârsta iubitei sale, adică de 25 de ani. Cei doi vor avea un băiețel și sunt nerăbdători să facă cunoștintă cu el. Recent, Cristina a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care împărtășește prietenilor virtuali că se simte o femeie împlinită.

„În ultimul an am învăţat că dragostea trebuie trăită, simţită şi mai puţin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine şi de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce priveşte ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar şi de realizări, un an în care am simţit mai mult, am trăit fiecare clipă şi am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine.

 

Am învăţat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul asta pot spune că am evoluat împreună din toate punctele de vedere şi fiecare a înţeles că nici un vis nu-i prea îndrăzneţ şi că tot ce-ţi doreşti se poate îndeplini. Cu siguranţă unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţă unui cuplu este, fără doar şi poate, cererea în căsătorie. Nu m-am aşteptat că acest lucru să se întâmple nici o secundă, mai ales în contextul in care ne aflăm, la televizor. Simţindu-mă copleşită de fosta relaţie, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special şi intim să fie făcut public, aşa că m-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez.

 

Ştiam că Damian este spontan şi imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcusurile şi coborâşurile din relaţia noastră, două lucruri esenţiale ne-au unit: dagostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol şi pasiunea şi viziunea comună pe care o avem pentru muzică. Tot ce simt şi tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc şi sunt iubită. Damian Drăghici, îţi mulţumesc că exişti!”, este mesajul Cristinei Stroe.

 

Cristina Stroe și Damian Drăghici au cântat împreună azi în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” și, la final, cântărețul a îngenunchiat și, având un superb inel în mână, i-a spus: “Vreau să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot”.

 

Damian Drăghici a cerut-o de soție pe Cristina Stroe în direct, la TV. Cei doi au cântat împreună în emisiunea „Vorbește lumea” și, la final, cântărețul a îngenunchiat și, având un superb inel în mână, i-a spus: “Vreau să fii soția mea, pentru că te iubesc mult de tot”.

 

Inițiativa artistului de 48 de ani a luat-o total prin surprindere pe tânăra artistă: „Pe bune? Voi știați toți?”. Au fost însă multe momente de pauză și… după câteva replici de-ale lui Cove și Adela Popescu, Cristina Stroe a spus un simplu: „Ok”. Momentul emoționant a fost filmat de Adela Popescu, care a a scris în dreptul înregistrării postată pe Facebook-ul ei: “Cerere în căsătorie în direct. Damian Draghici, you did it!”

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: