Mai exact, este vorba despre fostul consilier al ex-primarului Sectorului 1 Andrei Chiliman, Razvan Mihai Iordan, si fostul adjunct al Directiei Inspectie din Primaria Sectorului 1, Dan Toma, au fost trimisi in judecata in 27 noiembrie 2015 de tandemnul consacrat de la DNA Ploiesti, format din procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu. 
 
Cei doi angajati ai PS1 au fost incatusati si tinuti patru zile in arest, dupa care eliberati si judecati in libertate pentru pretinse infractiuni de luare de mita, scrie Lumea Justiției.
 
Solutia de la fond a fost pronuntata aproape trei ani mai tarziu, in data de 27 aprilie 2018, cand Tribunalul Bucuresti a decis achitarea lui Iordan si Toma, in baza art. 16 alin. (10) lit. c) din Codul de procedura penala care prevede ca "nu exista probe ca o persoana a savarsit infractiunea.
 
Luju.ro explică faptul că acest lucru se întâmplă deoarece in timpul judecatii din apel au fost respinse pe banda rulanta probele in aparare. Despre cercetarea judecatoareasca propriu-zisa nici nu a mai putut fi vorba.