Evenimentul Zilei > Actualitate > Dorinel Munteanu REACȚIONEAZĂ după ce a fost jignit de Gigi Becali: „Are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat”
Dorinel Munteanu REACȚIONEAZĂ după ce a fost jignit de Gigi Becali: „Are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat”

Dorinel Munteanu REACȚIONEAZĂ după ce a fost jignit de Gigi Becali: „Are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat”

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Concordia Chiajna, i-a dat un răspuns lui Gigi Becali, după ce finanțatorul de la FCSB a făcut referire la problemele pe care „Munti” le-a avut cu alcoolul.

Dorinel Munteanu a declarat că el a scăpat de patima alcoolului, dar Gigi Becali are în continuare probleme de atitudine. Antrenorul formației Concrodia Chiajna a explicat încă o dată că a fpcut o mare grșeală atunci când a decis să stea pe banca tehnică a Stelei.

„Domnul Becali are o patimă mai grea decât mine, eu de a mea m-am lepădat. Dar a lui este gravă. Este mândria și, dacă știe ce este smerenia, îi spun să fie mai smerit. Eu am spus doar că a fost o greșeală personală să preiau Steaua. Să fie sănătos, să aibă mult succes și baftă în Derby-ul Dinamo de mâine", a spus Dorinel.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: