Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa, gafa anului 2020. Cântărețul nu a mai ținut cont de nimic și a „comis-o”
Dorian Popa, gafa anului 2020. Cântărețul nu a mai ținut cont de nimic și a „comis-o”

Dorian Popa, gafa anului 2020. Cântărețul nu a mai ținut cont de nimic și a „comis-o”

Se pare că regulile pandemiei nu se aplică tuturor. Dorian Popa, un cântăreț celebru din Capitală, se află printre cei care au „uitat” că suntem în mijlocul unei pandemii de Coronavirus.

Invitat să cânte la un majorat, cântărețul a făcut show cu melodiile sale, în special cu piesa lansată în colaborare cu Abi Talent.

Distanțarea socială ar trebui respectată de toată lumea, mai ales în locațiile închise, însă cântărețul nu a mai ținut cont de nimic.

Fără să țină cont de recomandări, chiar într-o sală de dans, Dorian Popa a susținut un concert la aniversarea celor 18 ani pe care o tânără a dorit să-i puncteze cu o petrecere cu mulți oameni.

La aniversare au fost în jur de 50 de oameni, însă nimeni nu a purtat mască, nici măcar artistul. Așadar, Dorian Popa s-a distrat de mama focului la concertul său, a dansat, a cântat în mijlocul sălii înconjurat de mai mulți tineri, inclusiv alături de sărbătorită, pe care chiar a luat-o după umăr.

Dorian Popa s-a mândrit pe rețeaua de socializare cu imaginile de la concertul susținut, unde era alături de mai mulți tineri, scrie RomaniaTV.


Dorian Popa are o relație de câțiva ani cu Claudia Iosif. Iubita artistului este designer vestimentar, iar multe dintre creații le etalează pe Instagram. Recent, Dorian s-a mutat in casa pe care și-a construit-o așa cum a visat.

Claudia Iosif este cu șase ani mai mare decât Dorian, dar vârsta este doar un număr.

Recent, Dorian Popa s-a mutat în casa visurilor sale, alături de iubita sa, iar artistul a dezvăluit pe canalul său de YouTube și care a fost costul total al locuinței pe care și-a construit-o.

„Este irelevant câți bani bagi, pentru că oricum la un moment dat le pierzi urma. Undeva pe la 250.00 de euro m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro, planul meu era undeva între 170.000-180.000 de euro, toată casa cu tot cu piscină, vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum”, le-a povestit Dorian fanilor săi.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: