Evenimentul Zilei > Actualitate > Dorel LOVEŞTE din nou! Trecere de pietoni ÎMPĂDURITĂ în buricul unui oraş din România | VIDEO
Dorel LOVEŞTE din nou! Trecere de pietoni ÎMPĂDURITĂ în buricul unui oraş din România | VIDEO

Dorel LOVEŞTE din nou! Trecere de pietoni ÎMPĂDURITĂ în buricul unui oraş din România | VIDEO

O trecere de pietoni din Sibiu a devenit celebră pe Facebook, după ce un cetăţean a postat un filmuleţ în care arată poziţionarea nu foarte bine gândită a acesteia.

Trecerea de pietoni se află pe strada Bieltz din Sibiu şi este împădurită. Pentru a putea trece peste zebră, trebuie mai întâi să te lupţi cu crengile arbuştilor de pe margine. 

"Un caz unic in lume! Doar la noi, în frumosul nostru oraş, pe lăngă obiectivele turistice pe care le avem şi superbele peisaje ale Sibiului nimeni nu ştia că suntem primul oraş din lume cu o trecere de pietoni împădurită!
Da în Sibiu se află prima trecere împădurită. Dacă ai nevoie vreodată să treci strada pe acolo trebuie să te lupţi cu crengile verzi şi să te strecori prin frunziş. Un sentiment unic pe care sigur nu îl vei uita curând.
Vă recomand să încercaţi măcar odată această aventură. 
A.. mai e ceva! Nici adrenalina pe care o ai în momentul când ieşi din frunziş şi te poţi trezi cu o maşina în dreapta, ta nu se compară cu absolut nimic!", a postat sibianul pe pagina personală de Facebook

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: