Cel mai puternic om al planetei este de părere că Ana Ivanovici este „cea mai frumoasă femeie din lume”, potrivit britanicilor de la „The Sun”. Sursa citată a notat că Trump și-a exprimat admirația față de cea mai bună prietenă a tenismenei noastre, Sorana Cîrstea (locul 58 WTA). Astfel, Donald Trump a tras această concluzie, după a cunoscut-o personal pe sârboaică, în timpul unei întâlniri din 2014 (foto jos), la care a participat și premierul Serbiei, Ivica Dacici. „Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viaţa mea! Pur şi simplu cea mai frumoasă”, i-ar fi transmis Trump lui prim-ministrului Dacici.

Ana Ivanovici s-a retras din tenisul profesionist la sfârșitul anului trecut. Este măritată cu unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, germanul Bastian Schweinsteiger, de la Manchester United. 

Ivanovici a fost lider în clasamentul WTA, în 2008, performanță pe care a înregistrat-o după ce a disputat finala turneului de la Australian Open. Mai mult, sârboaica a câştigat Roland Garros-ul, după o finală cu Dinara Safina, tot în 2008.