Evenimentul Zilei > Actualitate > Donald Trump a fost CUCERIT de o tenismenă: „Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viaţa mea!” | FOTO
Donald Trump a fost CUCERIT de o tenismenă: „Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viaţa mea!” | FOTO

Donald Trump a fost CUCERIT de o tenismenă: „Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viaţa mea!” | FOTO

Donald Trump, al 45-lea președinte ales al Statelor Unite, a fost „împietrit” de frumusețea sârboaicei Ana Ivanovci, cea care s-a retras din tenis la sfârșitul lui 2016.

Cel mai puternic om al planetei este de părere că Ana Ivanovici este „cea mai frumoasă femeie din lume”, potrivit britanicilor de la „The Sun”. Sursa citată a notat că Trump și-a exprimat admirația față de cea mai bună prietenă a tenismenei noastre, Sorana Cîrstea (locul 58 WTA). Astfel, Donald Trump a tras această concluzie, după a cunoscut-o personal pe sârboaică, în timpul unei întâlniri din 2014 (foto jos), la care a participat și premierul Serbiei, Ivica Dacici. „Este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o în viaţa mea! Pur şi simplu cea mai frumoasă”, i-ar fi transmis Trump lui prim-ministrului Dacici.

Ana Ivanovici s-a retras din tenisul profesionist la sfârșitul anului trecut. Este măritată cu unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști, germanul Bastian Schweinsteiger, de la Manchester United. 

Ivanovici a fost lider în clasamentul WTA, în 2008, performanță pe care a înregistrat-o după ce a disputat finala turneului de la Australian Open. Mai mult, sârboaica a câştigat Roland Garros-ul, după o finală cu Dinara Safina, tot în 2008.