Evenimentul Zilei > International > Donald Trump, ATAC dur la Bill Clinton: „Are o înclinație spre sexism”
Donald Trump, ATAC dur la Bill Clinton: „Are o înclinație spre sexism”

Donald Trump, ATAC dur la Bill Clinton: „Are o înclinație spre sexism”

Magnatul Donald Trump a lansat un nou atac la adresa familiei Clinton. De această dată, cel vizat este Bill Clinton. Scandalul dintre Trump și familia Clinto are rădăcini vechi. Acesta a început în 2008, atunci că Hillary Clinton a susținut că tonul campaniei lui Trump are ”o înclinație spre sexism”.

Imediat după ce Hillary a anunțat că soțul ei este ”arma secretă” în campania sa electorală, miliardarul a scris pe Twitter fostul președinte american a demonstrat ”o înclinație spre sexism total nepotrivită”, notează NBC News, citat de B1 TV.

Anterior, Trump s-a arătat dezgustat de faptul că Hillary Clinton a folosit toaleta în timpul ultimei dezbateri televizate.

”Ce s-a întâmplat cu ea? Mă uitam la dezbatere, iar apoi a dispărut. Unde s-a dus? Unde s-a dus? Au trebuit să înceapă dezbaterea fără ea. Partea a doua. Ştiu unde s-a dus. E dezgustător, nu vreau să vorbesc despre asta”, a mai afirmat aspirantului la președinția SUA.

Nici Hillary Clinton nu s-a lăsat mai prejos în această confruntare. După ce Trump a susținut că musulmanilor ar trebui să li se interzică accesul pe teritoriul american, Clinton a replicat că magnatul ”devine cel mai bun recrutor ISIS”.

"El devine cel mai bun recrutor ISIS. Gruparea prezintă oamenilor imagini cu Trump care insultă Islamul și musulmanii, pentru a recruta noi jihadiști", a spus Clinton, fără a dovedi spusele sale.