OMUL DE ÎNCREDERE al lui DONAL TRUMP vizitează ROMȂNIA

OMUL DE ÎNCREDERE al lui DONAL TRUMP vizitează ROMȂNIA

Fostul consilier al campaniei electorale a lui Donald Trump, Roger Stone, va relua, peste două săptămȃni, în regim neoficial, prima vizită pe care deja el a întreprins-o în Bucureşti.

Este vorba despre Roger Stone, fost consilier de campanie al preşedintelui american DONALD TRUMP şi omul său de încredere, care ar urma să revină în Bucureşti peste două săptămȃni, prima vizită fiind deja efectuată de către el la invitaţia unui om de afaceri cu legături în PSD.

Prezenţa consilierului american în Romȃnia nu vizează stabilirea şi realizarea de întȃlniri oficiale, ci urmăreşte strict interese politice. De fapt, în cazul unor astfel de vizite neoficiale, scopul lor real nu poate fi niciodată cunoscut, în acelaşi timp ele nelăsȃnd loc nici măcar de presupuneri.

Se pare, conform analiştilor politici americani, că Roger Stone este cel care l-a făcut politician pe Donald Trump, “eminenţa cenuşie” a acestuia. Trump a intrat în vizorul lui Stone încă din anii ’80, cȃnd el a fost angajat de viitorul preşedinte pentru a pune presiune pe autorităţi în încercarea de a-şi extinde reţeaua de cazinouri. Stone a văzut în Trump “calul pentru cursa vieţii sale”, aşa cum avea să declare într-un documentar pentru Netflix.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnaliştii de la “Adevărul” au reuşit să schimbe cȃteva cuvinte cu Roger Stone, el amintindu-şi despre vizita lui Nixon al Bucureşti, vorbind despre viaţa personală şi împărtăşind câteva din ideile şi principiile sale cu privire la lumea de azi.

Dar consilierul va trebui să răspundă comisiei speciale de ancheta a senatului american, unde va depune mărturie, în spatele uşilor închise, cu privire la acuzaţiile ce i se aduc. Mai exact, Stone este bănuit că ar fi avut legături cu serviciile secrete ruseşti în scandalul privind influenţarea alegerilor din Statele Unite în favoarea lui Donald Trump, conform stiripesurse.ro.