Evenimentul Zilei > Monden > Doliu uriaș în lumea fimului! Fanii, consternați de gestul inexplicabil
Doliu uriaș în lumea fimului! Fanii, consternați de gestul inexplicabil

Doliu uriaș în lumea fimului! Fanii, consternați de gestul inexplicabil

O celebră actriță s-a sinucis la vârsta de doar 36 de ani, cauza gestului nefiind cunoscută.

Tragedie în lumea cinematografiei mondiale. Ashina Sei, o actriță celebră în Japonia a fost găsită moartă în locuința ei din Tokyo, luni.

Sinucidere misterioasă

Actrița avea doar 36 de ani. Atât polițiștii, cât și reprezentanții actriței Ashina Sei au confirmat că ea s-a sinucis. Cel care a descoperit cadavrul actriței a fost chiar fratele acesteia.

Chiar dacă nu mai răspundea de câteva zile la mesaje și numărul de telefon era indisponibil, nimeni nu se aștepta să comită gestul necugetat.

Ashina Sei era celebră datorită rolurilor jucate în seriale . Ea a jucat și în filme ce au fost difuzate pe marile ecrane.

Ashina Sei a debutat ca fotomodel 

 Actrița din Japonia s-a  născut în anul 1983, în Fukushima. Ea s-a mutat în Tokyo când era adolescenTă. La scurt timp după ce s-a mutat în Tokyo, actrița Ashina Sei și-a lansat în lumea modei,  unde a devenit un model celebru. Ashina Sei a debutat că actriță  în drama TBS  “The Tail of Happiness” (“Shiawase no Shippo”). Pentru a obține acest rol, ea a avut o concurență serioasă, învingând nu mai puțin de  800 de candidate care au dat probă pentru respectivul rol.

Rolul din „Silk” i-a adus celebritatea

Ashina Sei s-a facut debutul în 2002, în actorie cu rolul din seria „The Tail of Happiness”. Au urmat apariții în filme japoneze și emisiuni TV, printre care și drama polițistă „Aibo”, extrem de îndrăgită de publicul nipon.

De asemenea, a dat voce personajului Emily Thorne în versiunea în limba japoneză a serialului american „Revenge”. Celebritatea a atins-o, însă, în 2007, când a reușit să obțină rolul principal în drama „Silk”, regizată de François Girard.

„Detaliile despre caz sunt în prezent în curs de anchetare, dar am dori să cerem mass-media să ia în considerare durerea profundă a familiilor lor și să se abțînă de la intervievarea lor.

Am dori să ne exprimăm sinceră noastră recunoștință pentru bunătatea lui Ashina în timpul vieții sale și ne rugăm pentru sufletele tuturor”, se arată în declarația oficială a reprezentanților actriței, potrivit ciao.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: