Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om de excepție
Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om de excepție

Doliu în România. Vestea cruntă a lovit la ceas de seară. S-a stins un om de excepție

Lumea fotbalului românesc este îndoliată. Un om marcant al fotbalului din perioada ’80-’90-2000 s-a stins din viață, la doar 60 de ani. Victor Ciurescu, unul dintre cei mai apreciați arbitri, s-a stins din viață la spital, din cauza unei boli incurabile.

Vestea morții lui Victor Ciurescu a căzut ca un trăsnet peste lumea fotbalului din România. Acesta era un om marcant pentru perioada ’80-’90-2000, fiind unul dintre cei mai apreciați antrenori.

Antrenorul a murit la spital, după o grea luptă cu o boală incurabilă, la vârsta de doar 60 de ani.

Decesul lui Victor Ciurescu a fost anunțat  public de către colegii din cadrul Comisiei Județene de Arbitri și din corpul observatorilor. Aceștia și-au luat rămas bun de la cel mai apreciat antrenor al anilor ’80-’90-2000 printr-un mesaj emoționant.

Înmormântarea va avea loc duminică, 23 ianuarie, începând cu ora 13.00. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face la Casa Funerară KUKI Arad, unde este depus trupul neînsuflețit a regretatului arbitru Victor Ciurescu.

„Acum câteva minute am primit o veste care ne îndurerează profund! Colegul nostru drag, VICTOR CIURESCU, unul dintre cei mai talentați arbitri arădeni, a trecut în lumea celor drepți la numai 60 ani, după o lungă și grea bătălie cu o boală necruțătoare, care i-a marcat profund ultima perioadă.

Cei ce doresc să îi aducă lui VICTOR un ultim omagiu, o pot face astăzi, 22 ianuarie 2022, ora 18:00, la CASA FUNERARĂ KUKI, Str. Cocorilor, Nr. 6, Mun. Arad, sau mâine, 23 ianuarie 2022, la aceeași locație, cu ocazia SLUJBEI DE ÎNMORMÂNTARE, care va începe la ora 13:00, având posibilitatea să îl însoțească pe ultimul drum, la CIMITIRUL POMENIREA.”, au transmis colegii lui Victor Ciurescu.

Regretatul antrenor s-a născut pe 26 septembrie 1961 și a crescut într-o Casă de Copiii. Primii bani și i-a câștigat la Uzina de Apă, însă pasiunea pentru fotbal i-a îndreptat pașii spre această lume, ajungând antrenor. Victor Ciurescu a fost promovat până în Liga 3. După ce s-a retras din activitatea de arbitraj, a lucrat ca observator în cadrul Asociației Județene de Fotbal Arad.

„Omul OK a plecat! A plecat la prietenul său drag, Miki. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Victor Ciurescu!”, scriu apropiații pe Facebook.