Evenimentul Zilei > Social > Doliu în muzica din România! Marele artist s-a stins din viață
Doliu în muzica din România! Marele artist s-a stins din viață

Doliu în muzica din România! Marele artist s-a stins din viață

Anunțul trist a fost făcut pe pagina de socializare a Operei Naționale din Iași. Reprezentanții Operei Naționale din Iași au transmis condoleanțe apropiaților artistului în mesajul pe care l-au postat în mediul online.

Zeci de oameni au transmis mesajele de condoleanțe după ce au aflat că tenorul Tiberiu Octavian Ambrozie – cu o activitate muzicală de peste 4 decenii – a trecut în neființă.

„Opera Națională Română Iași își exprimă profundul regret pentru trecerea la cele veșnice a tenorului Tiberiu Octav Ambrozie, membru fondator al Operei ieșene.

Timp de peste patru decenii, domnul Tiberiu Octav Ambozie a fost unul dintre cei mai apreciați artiști lirici ai instituției, interpretând nenumărate roluri solistice”, este mesajul postat în mediul online.

De menționat că Tiberiu Octavian Ambrozie a fost unul dintre fondatorii Operei Naționale din Iași, un artist apreciat care a crescut generații importante de muzicieni, potrivit cancan

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.