Evenimentul Zilei > Monden > Doliu în lumea filmului. A murit la doar 24 de ani. O lume întreagă îl plânge
Doliu în lumea filmului. A murit la doar 24 de ani. O lume întreagă îl plânge

Doliu în lumea filmului. A murit la doar 24 de ani. O lume întreagă îl plânge

Este doliu în lumea filmului. Starul Disney Sebastian Athie, devenit celebru pentru rolul lui Lorenzo Guevara în producția 11, a murit la vârsta de 24 de ani.

Decesul fulgerător al îndrăgitului actor a fost confirmat în weekend.

Într-o declarație oficială Asociația Națională a Actorilor tranmsite condoleanțe familiei și prietenilor.

„Odihnește-te în pace, Sebas. Arta și zâmbetul tău vor dăinui pentru totdeauna”, este mesajul postat pe conturile oficiale de social media ale Disney XD și Disney Radio Brasil.

Anul trecut, în luna iulie, Cameron Boyce, un actor cunoscut din rolurile interpretate în două producţii celebre ale postului Disney Channel, serialul Jessie şi franciza de lungmetraje de televiziune Descendants, a murit la vârsta de 20 de ani, informează site-ul thewrap.com.

La momentul respectiv, familia lui a declarat că actorul a murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente.

CITEȘTE ȘI „Ennio Morricone, sunt mort”. Marele compozitor și-a scris singur necrologul

Ulterior, departamentul de medicină legală din Los Angeles a precizat că a fost determinată cauza morţii lui Cameron Boyce, pe care a descris-o drept o moarte neaşteptată cauzată de epilepsie.

O investigaţie post-mortem a fost efectuată pe 8 iulie, însă au fost necesare teste suplimentare pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Cameron Boyce s-a născut în California şi era cunoscut şi pentru acţiunile lui umanitare.

La vârsta de nouă ani, tânărul actor pistruiat a debutat în actorie cu un rol în filmul horror Mirrors din 2008, apoi a apărut în comedia Grown Ups din 2010, în care l-a interpretat pe unul dintre fiii personajului jucat de actorul Adam Sandler.

La începutul anilor 2010, Cameron Boyce a început să joace personajul negativ Luke Ross în serialul Jessie care a fost difuzat timp de patru sezoane pe postul Disney Channel. El l-a interpretat apoi pe Carlos de Vil, fiul maleficei Cruella de Vil din „101 Dalmaţieni”, şi a jucat în seria de lungmetraje Descendants produsă şi difuzată de acelaşi post de televiziune prin cablu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: