Evenimentul Zilei > Actualitate > DOLIU pentru o mare cîntăreață. TRAGEDIA a fost anunțată ACUM
DOLIU pentru o mare cîntăreață. TRAGEDIA a fost anunțată ACUM

DOLIU pentru o mare cîntăreață. TRAGEDIA a fost anunțată ACUM

Momente grele pentru cîntăreața care și-a cîștigat denumirea de "mica mireasă a francezilor". Înzestrată cu o vece de aur, Sheila a anunțat că trece prin momente grele.

Cântăreaţa franceză Sheila a anunţat moartea fiului său, Ludovic Chancel, în vârstă de 42 de ani, într-un comunicat difuzat sâmbătă, informează France Presse. 

''Sheila anunţă cu durere moartea fiului său, Ludovic, care s-a produs în noaptea de 7 spre 8 iulie'', se spune în acest comunicat transmis de managerul artistei, Stéphane Letellier-Rampon. 

''Înmormântarea va avea loc în intimitatea familiei''. ''Pentru a respecta o mama îndurerată, nu va exista nici un răspuns din partea Sheilei sau a anturajului său la orice solicitări ale mass-media'', subliniază textul. 

Cauzele decesului nu au fost precizate. 

Ludovic Chancel a fost singurul fiu al Sheilei – al cărei nume real este Annie Chancel – şi al cântăreţului francez Ringo (Guy Bayle). Căsătorit în 1973, cuplul foarte mediatizat a divorţat în 1979. 

Ludovic Chancel nu a ascuns relaţia proastă cu mama sa, într-o carte publicată în 2005, în care îi reproşează că nu a avut suficientă grijă de el. 

El s-a căsătorit în 2013 cu fotomodelul venezuelean Sylvie Ortega Munos. ''Micul meu Kitty, ai plecat să vezi dacă Raiul există'', a scris ea pe contul său de Facebook. ''Te-ai născut pe 7 (7 aprilie 1975 -n.a.), numărul tău norocos, şi te-ai dus pe 07/07/2017. Sunt de neconsolat. Durerea mea este imensă'', a adăugat ea. 

Sheila, în vârstă de 71 de ani, care a fost supranumită ''mica mireasă a francezilor'' în anii 1960, pregăteşte un nou album şi urma să performeze în această vară la Paris, anunță Agerpres.