Evenimentul Zilei > Monden > Doi tineri modești au ajuns miliardari. Care e povestea lor
Doi tineri modești au ajuns miliardari. Care e povestea lor

Doi tineri modești au ajuns miliardari. Care e povestea lor

Victoria, fosta Spice Girls și celebrul ei soț, fotbalistul David Beckham, au o avere estimată la 1 miliard de dolari. Nu au fost tot timpul așa. Amândoi provin din familii modeste, dar, împreună, au devenit fashion-icons care fac bani fără să miște un deget. Au construit un imperiu.

Unul dintre cele mai populare cupluri din lumea showbizz-ului internațional, este, fară doar și poate, cuplul Beckham. Victoria Beckham s-a făcut cunoscută în anii 90 ca membru al formației Spice Girls, în care a fost poreclită Posh Spice. Cu peste 85 de milioane de înregistrări vândute în toată lumea, grupul a devenit cea mai bine vânduta formatie de femei din toate timpurile.

După ce fetele de la Spice Girls s-au despărțit în 2001, Victoria Beckham a fost preluată de Virgin Records, unde și-a lansat albumul solo de debut, care a produs patru single-uri de succes în Marea Britanie, printre care ”Out of Your Mind”.

Soțul Victoriei Beckham, David Backham a fost fotbalist profesionist englez, actualmente președinte și coproprietar al echipelor Inter Miami CF și Salford City. A jucat pentru Manchester United, Preston North End, Real Madrid, Milano, LA Galaxy, Paris Saint-Germain și pentru echipa națională a Angliei, unde a deținut, până în 2016, recordul de apariții pentru un jucător din afara terenului.

David Backham este primul jucător englez care a câștigat titluri de ligă în patru țări: Anglia, Spania, Statele Unite și Franța. S-a retras în mai 2013 după o carieră de 20 de ani, timp în care a câștigat 19 trofee majore. Cariera profesională a lui Beckham a început cu Manchester United, unde a debutat în echipa de juniori, în 1992, la 17 ani.

Beckham a fost considerat drept unul dintre cei mai mari și mai recunoscuți mijlocași ai generației sale, precum și unul dintre cei mai buni specialiști din set-uri din toate timpurile. În mai 2019, averea comună a cuplului Victoria – David Beckam era estimată la 355 milioane de lire sterline.

Într-un an de zile s-au schimbat multe. Potrivit The Mirror, perechea valorează acum un miliard de dolari americani (aproximativ 769 milioane de lire sterline), banii provenind dintr-o combinație care pun împreună linia de modă de lux a Victoriei Beckham, acordurile publicitare și afacerile fotbalistice ale lui David și alte întreprinderi în care cei doi sunt implicați.

Deseori s-a vorbit despre relațiile extraconjugale ale fotbalistului, însă Posh a fost mereu tranșantă: ”De 20 de ani, oamenii tot inventează lucruri despre relaţia noastră, aşa că David şi cu mine suntem obişnuiţi să ignorăm aceste prostii şi să ne vedem de viaţa noastră. Dar aceste neadevăruri îi afectează pe cei din jurul nostru, iar asta nu este drept”.

Citește articolul complet pe Rețete și vedete.