Evenimentul Zilei > Justitie > Doi poliţişti au fost surprinşi într-o ipostază ruşinoasă
Doi poliţişti au fost surprinşi într-o ipostază ruşinoasă

Doi poliţişti au fost surprinşi într-o ipostază ruşinoasă

Anchetă la Poliţia Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu. Fotografiile au ajuns pe un site de socializare.

Anchetă la Poliţia Dolj după ce doi poliţişti au fost gasiţi dormind în maşina de serviciu. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus o cercetare în cazul celor doi agenţi din Craiova, după ce au fost  surprinşi  şi fotografiaţi de către un craiovean, în  ipostaya jenantă. Cei doi poliţişti, obosiţi,  au parcat maşina pe  un drum  lăturalnic, mai puţin circulat, unul se odihnea pe scaunul şoferului şi celălalt în spatele său, transmite Mediafax.

Cel care fotografiat ipostazele jenante în care se aflau poliţiştii, nu a stat mult pe gânduri şi a publicat imaginile  pe un site de socializare. Odată imagine publicate, acestea  au ajuns  la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj şi au dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj a declarat pentru Mediafax: ”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente.”

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: