Doi Moreno in Ghencea

Doi Moreno in Ghencea

Steaua isi mareste contingentul de stranieri la sapte fotbalisti. Dintre acestia, trei vor fi columbieni.

Oficialii din Ghencea au anuntat ca atacantii columbieni Jose Moreno si Dayro Moreno vor juca din retur in tricoul „ros-albastrilor”. Jose (26 de ani) va fi imprumutat de la Independiente Buenos Aires pentru sase luni si, daca va confirma, in vara va semna un contract pe cel putin trei sezoane.

Aceasta tactica, a unei perioade de proba, a fost aplicata si in cazul francezului Habib Habibou. Singura diferenta este ca Steaua va achita pentru imprumutul jucatorului care a mai trecut si pe la Dinamo Kiev 200.000 de euro, fata de numai 100.000 platiti pentru francezul adus de la Charleroi.

Dayro Moreno (22 de ani), marea speranta a fotbalului columbian si, totodata, golgheterul la zi al campionatului din tara sa natala, si-a dat acordul sa semneze un contract pe o durata de patru ani si jumatate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tranzactia a fost confirmata oficial si pe site-ul gruparii Once Caldas chiar de Jairo Quintero Trujillo, presedintele clubului. Steaua a cumparat 80 la suta din drepturile federative asupra jucatorului, 20 la suta ramanand in proprietatea sud-americanilor. Dayro, component al echipei nationale a Columbiei, a costat doua milioane de dolari.

Neaga si Iacob - out

Cei doi Moreno vor parafa actele de transfer cand vor ajunge la Bucuresti. Jose este asteptat chiar astazi, iar Dayro - zilele urmatoare. Peruanul Andres Mendoza mai trebuie, de asemenea, doar sa semneze actele, dupa ce si-a dat acordul de transfer. Gigi Becali a anuntat ca in Ghencea va mai sosi un atacant, fie argentinianul Miranda, fie un jucator comunitar. In acelasi timp, latifundiarul a anuntat ca Rica Neaga si Victoras Iacob vor parasi Steaua.