Cei doi actori s-au reîntâlnit recent pentru o şedinţă foto şi, deşi au trecut 45 de ani de la momentul realizării filmului considerat unul dintre cele mai romantice din istoria cinematografiei, le stă încă foarte bine împreună.

Ali MacGraw şi Ryan O’Neal urmează, de asemenea, să efectueze împreună un turneu în câteva oraşe Americane cu piesa de teatru “Love Letters”, o poveste menită să-i inspire şi să-i încurajeze pe cei care şi-au pierdut speranţa că îşi vor întâlni în această viaţă sufletul pereche.

Ali MacGraw, 76 de ani, a fost căsătorită de trei ori şi, deşi are părul alb ca zăpada, este tonică, energică şi plină de optimism. S-a declarat nespus de încântată să-l revadă pe fostul său partener şi, spre uluirea producătorilor piesei, treaba a mers ca unsă la repetiţii. Deşi ultimii 15 ani au fost îngrozitori, după ce în 2001 a fost diagnosticat cu leucemie, în 2009 a pierdut-o pe femeia vieţii lui, Farah Fawcett iar în 2012 i s-a depistat un cancer de prostată, Ryan, 73 de ani, arată extraordinary şi este de un optimism debordant.