Evenimentul Zilei > Justitie > BOMBA SERII! Procurorul CRISTIAN ARDELEAN de la DNA ORADEA a scăpat GRAV PORUMBELUL
BOMBA SERII! Procurorul CRISTIAN ARDELEAN de la DNA ORADEA a scăpat GRAV PORUMBELUL

BOMBA SERII! Procurorul CRISTIAN ARDELEAN de la DNA ORADEA a scăpat GRAV PORUMBELUL

Întrebat de un jurnalist dacă în dosarul înregistrărilor de la DNA Oradea este posibil ca din martor să devină inculpat, procurorul Cristian Ardealean i-a răspuns că potrivit Codului de procedură penală este posibil, pentru ca, într-o fracțiune de secundă, să tresară și să-l întrebe pe reporter: la ce faptă vă referiți?

Cei cinci procurori de la DNA Oradea, înregistraţi cum plănuiau să intimideze anumiţi judecători, s-au prezentat astăzi la Parchetul General pentru a fi audiaţi în dosarul deschis de Secţia pentru investigare a magistraţilor. În înregistrare apar Man Ciprian, Muntean Adrian, Ardelean Ciprian, Pantea Cosmi şi Rus Lucian.

Dosarul penal a fost deschis în urma înregistrării audio publicate de avocatul Răzvan Dosneanu şi a plângerii depuse de Romanian Community Coalition, reprezentată de Chris Terhes.

Doi judecători “vizaţi” de DNA Oradea au dezvăluit în spaţiul public cum au fost hărţuiţi de procurorii în cauză şi la ce metode de intimidare au recurs aceştia, astfel încât să nu le fie “cenzurate” dosarele. Unul dintre judecătorii şantajaţi şi agresaţi a fost Ovidiu Galea, care, printr-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, a declarat că a stat nu mai puţin de 42 de luni suspendat, fără salariu, pentru ca într-un final să fie achitat. 

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: