Evenimentul Zilei > Justitie > DNA: Inspector antifraudă din București, trimis în judecată în stare de arest pentru luare de mită
DNA: Inspector antifraudă din București, trimis în judecată în stare de arest pentru luare de mită

DNA: Inspector antifraudă din București, trimis în judecată în stare de arest pentru luare de mită

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dan-Constantin Iarîm, inspector antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală București, pentru acuzația de luare de mită.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dan-Constantin Iarîm, inspector antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală București, pentru două infracțiuni de luare de mită, potrivit Agerpres.

Potrivit DNA, în data de 2 septembrie, Dan-Constantin Iarîm, în calitate de inspector antifraudă, a pretins și primit de la doi oameni de afaceri, administratori ai unor standuri într-un complex comercial situat în județul Ilfov, sumele de 2.000 lei și 1.200 dolari, în legătură cu neîndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu constând în aplicarea unei amenzi contravenționale, respectiv sistarea activității agentului comercial.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză.