În ceea ce o priveşte pe cealaltă, bărbaţii încă mai oftează după ea şi continuă să creadă că lesbianismul ei e doar un vis urât. Portia de Rossi este preferata lor, în timp ce "soaţa" ei, Ellen DeGeneres, îi lasă indiferenţi. 

Căsnicia actriţei Portia de Rossi (41 de ani) cu prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (56 de ani) este în mare impas. După ce s-au luat cu mare fast, şocând lumea hollywoodiană (mai ales Portia de Rossi, care figurează încă în topul unora dintre cele mai sexy femei din lume, şi probabil mulţi îşi mai aduc aminte de “prestaţia” ei în serialul “Ally Mc Beal”), acum şochează din nou.

Dacă până acum au constituit un cuplu monden în sens pozitiv, presa tabloidă americană suparnumindu-le, printre altele, Superlesbienele, iată că în prezent situaţia s-a schimbat. Potrivit apropiaţilor, divorţul lor este inevitabil, ca şi bătălia pentru împărţirea averii comune, în valoare de 220 de milioane de dolari.

Situaţia ar fi scăpat de sub control 

Şi nu numai despre o asemenea “bătălie” este vorba. Portia de Rossi este tot mai palida şi abia se ţine pe picioare, după ce în primăvară a ajuns la dezintoxicare din cauza alcoolului. Gurile rele spun că situaţia ar fi scăpat de sub control, cele două “luându-se frecvent la pumni când se îmbată crunt”.

Cele două sunt căsătorite de aproximativ 5 ani, iar scenele de gelozie ale lui Ellen şi controlul permanent la care o supune pe soţia sa sunt cauzele scandalurilor dintre ele. Portia de Rossi este şi ea foarte geloasă şi îi reproşează lui Ellen DeGeneres ca o înşeală. “După ce s-au căsătorit în nişte “costume” de nuntă fabuloase şi au făcut multă vreme deliciul media, totul a ajuns un vis urât. De la zâmbetele afişate pe toate coperţile şi de la declararea fericirii în gura mare s-a ajuns în această situaţie, iar toată lumea de la Hollywood se întreabă cât va mai ţine acest coşmar şi care va fi deznodământul”, comentează tabloidele americane.