Evenimentul Zilei > Monden > Divorț scandalos în România. „Amanta” este o cântăreață celebră. Ce nume grele sunt implicate?!
Divorț scandalos în România. „Amanta” este o cântăreață celebră. Ce nume grele sunt implicate?!

Divorț scandalos în România. „Amanta” este o cântăreață celebră. Ce nume grele sunt implicate?!

Paparazzi l-au surprins pe celebrul solist al trupei Holograf, Dan Bitmann, alături de o altă femeie care s-a dovedit a fi o cântăreață celebră din România, pe care artistul a ajutat-o în repetate rânduri.

Este vorba despre Monica Odagiu. Frumoasa cântăreață pare să aibă o apropiere nefirească față de Dan Bittman, celebrul solist al trupei Holograf, scrie Cancan.

Monica a apărut la „Vocea României” încă din 2012, iar de atunci au apărut din ce în ce mai multe ipoteze implicând-o pe ea și pe Dan Bittman, în care aceasta avea „rolul” de amantă. Solistul a sprijinit-o pe în carieră, compunându-i și o melodie pe care au cântat-o în duet – „Stau cu picioarele în apă rece”.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi la aceeași masă dintr-un club aglomerat din Capitală, unde trupa Holograf se relaxa după un concert.

O astfel de ipoteză ar fi susținută și de faptul că artistul „nu crede” în căsătorie, pe parcursul carierei făcând mai multe declarații referitoare la acest aspect.

„Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne ţină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu îşi doreşte. Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statutăm relaţia…

Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau împreună cu ei. Şi am zis «Păi cum, de ce facem copilul, nu ca să fim împreună?». Din momentul ăla a început viaţa mea, adică cealaltă viaţă”, a povestit Dan Bittman.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: