Evenimentul Zilei > Actualitate > Divorț bombă în România. Lumea mondenă este în stare de șoc. Celebra actriță a pus punct
Divorț bombă în România. Lumea mondenă este în stare de șoc. Celebra actriță a pus punct

Divorț bombă în România. Lumea mondenă este în stare de șoc. Celebra actriță a pus punct

Divorț! Ioana Ginghină a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Alexandru Papadopol. Aceasta a confirmat despărțirea.

Divorț bombă în România. Ioana Ginghină a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de celebrul actor Alexandru Papadopol. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, a confirmat divorțul și a dorit să lămurească unele aspecte care s-au tot speculat, scrie Cancan.

După aproape 12 ani de căsnicie, se pare că lucrurile s-au terminat definitiv între Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Actrița își vede în continuare de viața, iar acum încearcă să îi acorde tot timpul fetiței sale, pe care vrea să o ferească de acest scandal.

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. 

Ruxi se va duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat celebra Ioana Ginghină.