Evenimentul Zilei > Actualitate > Dincă, față-n față cu cel mai mare coșmar al său. Regula nescrisă care îi pune viața în pericol
Dincă, față-n față cu cel mai mare coșmar al său. Regula nescrisă care îi pune viața în pericol

Dincă, față-n față cu cel mai mare coșmar al său. Regula nescrisă care îi pune viața în pericol

Se pare că pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, îl așteaptă clipe grele odată cu ajungerea la Penitenciarul Craiova.

Imediat ce magistraţii de la Tribunalul Olt vor primi dosarul, vor decide dacă menţin sau nu măsura arestării în cazul inculpatului. Dincă îşi începe viaţa de penitenciar în câteva zile.

Transferul se va realiza în dimineaţa zilei de joi, 16 ianuarie. Mai întâi, Dincă va fi dus în arestul poliţiei Slatina, după care va fi transferat din arestul IPJ Olt la Penitenciarul Craiova, acolo unde deţinuţii deja ştiu că trebuie să sosească.

Este o regulă nescrisă, dar pe care toți deținuții o cunosc. Cine intră la închisoare pentru viol sau abuz de copii deja știe la ce trebuie să se aștepte. „Să vină, va avea un tratament special”, au transmis mai mulţi deţinuţi.

Unii dintre deţinuţi chiar i-au trimis scrisori din închisoare mamei Luizei şi au spus că şi ei cred că Dincă face parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane, potrivit Antena3.