Verificările, care au vizat locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara lui Gheorghe Dincă, nu au fost finalizate şi vor continua și în zilele următoare, se precizează în comunicatul dat duminică de DIICOT.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi, au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate. Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său. Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, se precizează în comunicatul DIICOT.

În ultimele zile cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată de echipe mixte, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române. Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.

În timp ce anchetatorii au făcut verificări în casa şi curtea lui Dincă, în faţa porţii locuinţei acestuia oamenii au venit să aprindă lumânări pentru Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, cele două adolescente pe care bărbatul a spus că le-a ucis. Tot pentru ele la Catedrala din Caracal a fost oficiată duminică o slujbă religioasă

Gheorghe Dincă a recunoscut, la audieri, că le-a ucis pe cele doua fete, Alexandra și Luiza.

Te-ar putea interesa și: