Evenimentul Zilei > Politica > “Dictatorul” Liviu Dragnea criticat dur de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila. Iulian Chiriac : “Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială”
“Dictatorul” Liviu Dragnea criticat dur de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila. Iulian Chiriac : “Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială”

“Dictatorul” Liviu Dragnea criticat dur de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila. Iulian Chiriac : “Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială”

Vocile din PSD care se pronunţă împotriva lui Liviu Dragnea nu contenesc să apară. De data asta, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Iulian Chiriac, e cel care a luat cuvântul în cadrul unei conferinţe de presă, arătând că nu e de acrodr cu ceea ce numeşte “conducere dictatorială”.

„Din punctul meu de vedere, ratăm nişte momente foarte importante pentru ţară şi pentru noi, ca şi partid.

Nu sunt de acord cu conducerea aceasta dictatorială şi am declarat-o de fiecare dată. Se pare că bunele idei şi managementul vin dintr-o gândire colectivă.

Eu cred că sunt anumite presiuni ale anumitor oameni care doresc anumite funcţii şi au nişte frustrări.

Au ajuns în aceste funcţii, dar s-a dovedit că ei nu performează atât de tare şi uitaţi ce se întâmplă că deja am schimbat trei guverne şi avem o majoritate parlamentară covârşitoare şi nu ni se întâmplă lucruri bune în partid”, a spus Chiriac, citat de portalul www.newsteam.ro.

De notat că organizaţia PSD din Brăila e condusă de Mihai Tudose, fost premier al României.

Pe de altă parte, şeful CJ Brăila a mai spus că munca sa are de suferit din cauza scandalurilor din partid.

„Sper să nu ne ducă foarte mult în jos în rândul opiniei publice, mai ales că eu cred că nu trebuie să ne gândim la partidul unui om, ci la partidul unor oameni”.

Nu mai târziu de luna trecută, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, totodată vicepreşedinte al filialei judeţene a PSD, avusese un discurs asemînător. El a spus atunci că filiala pe care o conduce menţine ideea plecării din fruntea partidului a lui Liviu Dragnea.