Evenimentul Zilei > Sport > „Diavolii” lui Van Gaal, umiliţi în Cupa Ligii
„Diavolii” lui Van Gaal, umiliţi în Cupa Ligii

„Diavolii” lui Van Gaal, umiliţi în Cupa Ligii

Echipa antrenată de Louis van Gaal, Manchester United, nu se regăseşte în acest debut de sezon si a părăsit, aseară, Cupa Ligii, după ce a fost învinsă de o echipă din eşaloanele inferioare.

Manchester United a fost eliminată, aseară, din Cupa Ligii, de formaţia de liga a 3-a, Milton Keynes Dons, scor 0-4. Cu o echipă improvizată, formată din  rezerve şi jucători de la tineret, diavolii roşii au înregistrat cel de al treilea meci oficial fără victorie, după disputele din campionat, 1-2 cu Swansea şi 1-1 cu Sunderland.

Golurile formţiei din League One (divizia a 3-a engleză) au fost marcate de Grigg ( ‘25 ; ‘63 ) şi Afobe ( ‘70 ; ‘84 ). Trupa lui van Gaal a expediat doar două lovituri pe poartă în partidă, iar singura mare ocazie a venit la şutul trimis de Januzaj, care a lovit bara . Prima victorie pentru tehnicianul olandez se lasă astfel aşteptată, dar ar putea veni, sâmbătă, în deplasarea de la Burnley.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.