Motivul pentru care șefa DNA se afla la CSM nu a fost aflat nici în ziua de azi.

În plus, Gabriela Baltag a mai dezvăluit că DNA trimite mailuri membrilor CSM în care li se spune că ar trebui luate măsuri împotriva unui coleg sau altul care nu ar merge într-o anumită direcție. după cum „așteaptă alții”, scrie Luju.ro.

Judecătoarea spune că ceea ce se întâmplă când ședințele nu sunt filmate este rușinos: unii membrii ai CSM îi jignesc pe cei care refuză să se supună sistemului, mai precizează sursa menționată.

„Am vazut-o pe Codruta Kovesi si i-am intrebat pe colegii mei, dar nu am reusit sa lamuresc acest lucru. Am vazut-o pe data de 18 ianuarie seara, la 7 fara ceva, intrand in CSM. Intamplarea a facut sa o vad chiar eu. I-am intrebat pe colegi a doua zi ce cauta la ora aceea. Era insotita de o alta persoana, eu plecam târziu. In ziua aceea a fost sfintit CSM. L-am sfintit crezand ca vom avea sansa unui alt inceput. I-am întrebat pe colegi ce cauta, pentru ca mi s-a parut nefiresc la ora sapte fara ceva, seara, sa vina in Consiliu. Nu am aflat nici in ziua de azi, pentru ca nimeni nu a vrut sa recunoasca ca a venit la cineva. Poate a venit la cineva din aparatul tehnic. Nu stiu, dar voi incerca sa aflu oficial. Am promis colegilor ca joi voi face o solicitare in acest sens. Poate chiar avea o treaba. Dar e important sa aflam”, a declarat Gabriela Baltag, potrivit Luju.ro.