Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluirile lui Justin Bieber. De la ce vârstă a început să se drogheze și cu ce. VIDEO
Dezvăluirile lui Justin Bieber. De la ce vârstă a început să se drogheze și cu ce. VIDEO

Dezvăluirile lui Justin Bieber. De la ce vârstă a început să se drogheze și cu ce. VIDEO

Unul dintre cei mai în vogă cântăreți ai momentului, Justin Bieber vorbește fără perdea despre dependența de droguri.

Bieber este protagonistul unui documentar de pe YouTube, intitulat Seasons, în care povestește amănunte inedite din viața sa. Printre altele, Justin Bieber dezvăluie că, într-o perioadă, ajunsese să se drogheze de la primele ore, „imediat cum mă trezeam”.

„Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri”, a încercat o „spovedanie” Justin Bieber.

Cântărețul afirmă că a fumat pentru prima dată cannabis la vârsta de 13 ani. Treptat, „am trecut la drogurile mai tari”. Din teribilism sau disperare, nici el nu își mai amintește, Justin Bieber a consumat inclusiv combinaţia sirop de tuse cu codeină cu băuturi răcoritoare.

Ajuns la 25 de ani, starul canadian mărturisește că a renunțat la droguri și a făcut-o de teamă că acestea îl vor ucide.

Pe de altă parte, în același documentar, soţia lui, Hailey, spune că nu a vrut să se implice în deciziile lui și l-a lăsat să hotărască singur ce va face în privința drogurilor.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: