Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani din Dobrosloveni, răpită, sechestrată, bătută, violată, ucisă și incinerată de monstrul din Caracal, a reușit să sune la 112 să ceară să fie salvată de pe unul dintre telefoanele criminalului.

Primul avocat din oficiu al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a dezvăluit, luni seara, la Antena 3, că în camera în care a fost ucisă Alexandra au fost 3 telefoane ale criminalului, dar acesta știa că ele nu funcționează, de aceea le-a și lăsat la vedere. În plus, avocatul a relatat și o discuție dintre criminal și Alexandra, căreia i-a spus să nu îndrăznească să se atingă de vreun lucru din cameră, când a plecat la farmacie.

„El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că știa că nu funcționează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon și a lovit-o. Mereu a spus că nu își explică de ce le-a incinerat”, a spus Bogdan Alexandru.

De altfel, cele 3 telefoane vor fi percheziționate informatic în cursul zilei de marți. Inițial, s-ar fi dorit ca percheziția să aibă loc la București, dar anchetatorii o vor face la Caracal, în fața lui Dincă și a avocatului său.

Te-ar putea interesa și: